Real Thing

Jag är så galet stolt över mig själv. Tänk att efter en vecka av att tyranniserande av sig själv så kan man plötsligt se skillnad på "vad är" och "varför". Så, nu ska jag bara skriva om fyra sidor tills imorgon klockan tolv, sen så.

Ohoo - look out

Vad gör jag, kanske någon undrar? Njaa...
Nyss lekte jag macarenas med två drickyoghurtar och nu skulle jag egentligen skriva på den där jäkla inlämningsgrejen, men det hinner jag inte. Jag är för bra för sådant där.

Die like a God right?

Äsch, jag missade att Light hade sin dödsdag igår.

Light Yagami Januari 28, 2010
Naw, how sad *tear* :,)
"No need to be so serious either", L

Like Common People

Saker man kan göra för att sätta lite spänning i vardagen:
  • Köra mellan Malmö och Hässleholm i regn och snöstorm utan vindrutetorkare - check
Det var nog bara det.

Calm Down Now

Jättebra. Verkligen. Min dag började helt okej, en lite stressig morgon men inget som drar ner humöret liksom. Här kommer några saker som observerats under dagen:
  • Jag kunde inte fokusera på föreläsningen så istället undersökte jag hur länge jag kunde stirra på läraren utan att blinka. Jag fick till och med en konstig blick av honom, han tyckte kanske det var creepy. Alltid bra att göra lite intryck.
  • Innan har jag alltid tänkt att jag är ganska mogen för min ålder men idag fick jag reda på att fallet faktiskt inte är så.
  • Det är inte meningen att jag ska få upp någon lampa i lägenheten, det finns en i toaletten och en i köket. Resten är mörklagt.
  • Jag hamnade bakom två prinsessor på tåget, manliga alltså. Det var roligt och jag fnissade. Skrev jag att jag var omogen?
  • Bredvid satt en jättesöt kille, men jag blev lite ledsen när jag missade att han steg av i Lund. Han blev kanske också rädd, jag kan ha en sådan effekt.
  • Inte ens när jag red kunde jag koncentrera mig och då är det riktigt illa. Det var mest bara halvlånga tyglar och lalala. Mimmi gillade det.
  • Jag hatar hästsläpet.
Verkligen. Jättebra. Förhoppningsvis så kommer jag slippa åka tåg på ett tag nu, ska köra bil till Malmö imorgon. Får se om jag kommer köra i diket eller inte, det verkar som att alla andra tror jag kommer göra det i alla fall. Om jag faktiskt gör det så vet jag redan vilken låt jag vill ha på min begravning.
Iron & Wine - Such Great Heights
Helena kan få Snuffles och Mimmi kan bli betäckt med Casall La Silla. Jag vet att hon vill det för det sa hon till mig. Vad bra att någon som jag känner faktiskt känner läser det här... NOT! Fattar ni, knut, knot, not. Hahaha... nej...

I wonder WHY

Tänk scenariot att jag skulle börja ägna lika mycket tid dagligen till att faktiskt studera som jag gör till att allmänt fangirla. Jag skullle kunna konkurrera med de stora killarna då kan man kanske säga. Fast jag tror inte att jag någonsin skulle kunna nå äkta lycka utan min dagliga dos av yaoi och dåligt iscensatta konversationer. Livet skulle inte vara detsamma.
Mimmi kissade på mitt schabrak idag, eller hennes schabrak är det väl tekniskt sett. Det är köpt till henne och inte till mig. Hon kissade på det i alla fall. Någon skulle kanske våga skylla på mig eftersom det var jag som lagt det bakom henne, men jag lovar att hon siktade på det. Hon flyttade på sig bara för att kunna pricka in det ordentligt. Så nu är det gult istället för blått, eller snarare någon slags blå-grön-brun-gul färg. Kan lägga till lite spån på det med.
Whiny

En banan om dagen

Jag fick bananfrimärken av min mamma, hon tyckte tydligen att jag behövde det.
FRÄNT!

Desperate to get a slice of Raito pie

Det finns många nya saker som man kan upptäcka via att läsa fanfiction. Bland annat att det finns en koreansk version av Backstreet Boys (som Raito och L dansar poledance till, väldigt OOC).

Yeah...det fanns inte mer på min gärna för tillfället, förutom att egentligen så skulle Raito aldrig få för sig att ligga med Mikami. Eeew!

Edit: Hehe, jag stavade hjärna som gärna. Ooops


Baaab-b-byyyy

Imorse fick jag ett väldigt otrevligt uppvaknande klockan halv sex i och med en outhärdligt pinande mensvärk. Det borde inte få lov att komma sådär helt utan förvarning, inte schysst!
Så sedan tog jag i alla fall en ipren och försökte gå och lägga mig igen, men efter en kvart låg jag fortfarande och hoppades på att Beyond Birthday skulle titta förbi och överväga att skära ut äggstockarna på mig för att se om jag skulle förblöda till döds, så då tog jag en tablett till. Jag verkar framstå som ganska sadistisk kom jag på nu, om man ska tolka den här sidan alltså. Först Battle Royale, sedan Beyond och snart får jag ta och börja fana Jokern också. Seriemördare är fascinerande, anaylyze that Hannibal!
...Saken... var att jag tog en tablett för mycket och inte förrän nu så börjar jag känna mig lite klarare i huvudet. Det var väldigt groggy ett tag, vilket ledde till att jag satte mig i soffan och glodde på VH1. Då plötsligt kom det upp en gammal 80-talsdänga (som jag aldrig hört talas om), Love Shack hette den.

Först och främst:

  • Måste de visa en grissvans i videon bara för att de säger pigtail? Folk har nog en idé ändå av hur en faktisk grissvans ser ut utan det där
  • Vad är den Rosa Damens problem? "LOVE SHAAACK!!!"
  • 0.25 Snubben med gitarren och kepsen... där behöver man inte säga mer
  • 0.35 Fräck och smickrande vinkel från under ratten, jag diggar med dig snubben
  • 0.41 En solros igen? Jag gissar på att det ska föreställa någon slags hippiesymbol
  • 0.41 Ska den där nakna bebisen föreställa någon slags fertilitetsstaty?
  • 0.55 En gås eller någon slags stor vit fågelliknande sak som viftar rumpa
  • 0.57 Långa ben
  • 0.59 Tänk om man kunde göra sådana fräcka hopp ur en cabbe, då skulle man imponera på bönderna i Sjöbo
  • 1.00 Drinkar, suuupa
  • 1.01 Ben igen men inte lika nakna denna gången
  • 1.09 Var det där en peruk eller någon som blev halshuggen?
  • 1.13 Ärligt talat, vad är den Rosa Damens problem? Hon ser ut som att hon luktat på en komocka
  • 1.21 Är inte det där lite 60-tals frsiyr? Det borde vara ute på 80-talet kan man tycka
  • 1.29 Nähe, det var bara en afro-snubbe i pyjamas som spelade trummor
  • 1.38 Kolla min dans! Älgdansen!
  • 1.51 Hahaha, snubben i baren
  • 1.53 LOVE SHACK BABY!
  • 1.55 Bygger de någon slags bur där de ska ha strippdansare kanske?
  • 1.56 Och en brud ligger i badkaret med en drink och spanar in dem. Det är kanske hon som ska vara i buren sedan
  • 2.00 Där serveras en till drink till henne, från en soppsked
  • 2.06 Bara en väldigt talande stillbild
  • 2.20 Det där är bara läskigt
  • 2.29 Ska det där vara något slags raggningstrick? Smälla glaset i bordet så att det går sönder, någon kan faktiskt skada sig
  • 2.34 Skaka boobs
  • 3.07, ...
  • 3.13, ...såååå sexyyy...
  • 3.48 Va fan, helt plötsligt blir han skitläskig
  • 3.52 Ett får, eller en get, jag ser ingen skillnad
  • 4.02 Ett par korta killben och ett par långa tjejben
  • 4.13 En tjej som skakar rumpa i en vuxenblöja
  • 4.16 Vad gjorde gubben ens där?

Snowbells Ringeling

Just nu dricker jag varm nyponsoppa med sugrör, kall o'boy med sagda sugrör och en drickyoghurt. Det ska nog föreställa min lunch.
Samtidigt försöker jag hålla isär två lesbiska hundar som envisas med att jucka på varandra. Inte för att jag blir generad av många saker, men det distraherar ganska bra från mina spännande historieböcker. Likaså gör datorn.

Teenage Lobotomy

Är det någonsin någon som åker i Pariserhjulet som står på Stortorget i Malmö? Jag har aldrig sett det ens röra på sig. I och för sig så är det väldigt fint att kolla på, från marken såklart. Jag avskyr Pariserhjul. Sätt mig i vilken berg- och dalbana som helst, men försök inte ens med de snurrande hjulen från Paris.

Visste ni att på kvällarna i Malmö kommer det fram en massa coola småkillar som springer runt med popcorn? Mina knän skallrar (av kylan).

Prettiest Thing On Saltcoats Beach

Såhär ser det ut efter att jag har svept fram över lägenheten. Jag är lite bitter över att jag inte tog någon före-bild, nu vet ingen hur duktig jag faktiskt var. Men jag kan säga som så att det var ganska skitigt. Jag tror att objektivet på min kamera är skitigt. Hehe, den har redan varit inne på lagning två gånger på grund av "objektivfel".

Sjukt stolt som jag var över att ha satt ihop stensoffan alldeles själv, så belönade jag mig med lite lyxigt välsmakande kaffechoklad.

Grymt bra band+Grymt bra låt=Grymt bra helt enkelt
Uppfinningsrikedom skulle det kallas va?


Just a little bit longer

För alla vill ha ett roligt duschdraperi att liva upp badrummet med. Finns att köpa för endast 770 svenska kronos.

You Can Be Who You Are


GUÄG. Varför blir det tre galna dagar i rad i en redan galen vecka? Det går inte att sprida ut det litegranna va?
Om någon ser en liten mupp som försöker klämma sig in i en svängdörr släpandes på flyttlådor i Malmö imorgon, så är det jag. Alltid lika trevligt att städa upp sin systers skit, nja. Sedan ska man försöka flörta med en studievägledare också.

Men jag är smart för jag äter SMARTIES!!!
Efter att jag borstat tänderna, men så är det alltid. Jag borstar tänderna i tron om att jag inte ska förtära något mer via munnen för dagen, men det går inte när man alltid har kakor liggandes på rummet. Förutom när de är slut, fast då hämtar man bara fler. Dock lite jobbigt att gå uppför trappan.
Pete Doherty - For Lovers


Different Things

Jag brukar ha Lypsyl liggandes överallt för att alltid ha det inom en arms räckhåll. De ligger i bilen, jackor, jeans, ridbyxor, toan, skafferiet, vid sängen osv. Precis som hon Maria Montalababnemonomeno från Svenska Hollywoodfruar som köpte tio stycken läppstift på samma gång för att kunna smeta på det så fort läpparna tappade det sjunde lagret.
Nu hittar jag inget. Inget alls. Jag har gått omkring i två dagar nu med fnasiga läppar, de är som borttrollade allihop. Visst är jag duktig på att lägga bort saker, men detta borde varken vara fysiskt eller psykiskt möjligt. Det är ungefär lika stor sannolikhetsgrad på att jag skulle tappa bort alla Lypsyl som det är att Nick Frost är en alien.

Song Away

Igår sov jag riktigt bra med mina mått mätt, vilket ledde till att jag har varit pigg hela dagen idag. Så nu kommer jag inte kunna somna innan klockan två i natt. Vilket hade kunnat funka, om det inte vore för det lilla problemet att jag inte kan gå upp senare än klockan åtta varje morgon. De senaste veckorna har jag fått mellan tre och sex timmars sömn varje natt, ända tills igår då jag stupade i säng tio och somnade efter ett någon gång. YAY, sju timmar!
Kände mig sugen på att kolla på True Blood, saknar countrymusiken. Känner mig också sugen på att skriva lite, men jag tror jag satsar på att kolla lite Blood+ istället. Den var seg i början och jag gav nästan upp, men nu börjar det komma igång.

Mamma, jag vill också ha ett samurajsvärd som jag kan döda varulvar med!

You're gonna get bed sores on your ass

Läste något om att Svamp-bob Fyrkant och Light har samma klädsmak, och kolla, det är sant!

Fast Svamp-bob väljer att gå omkring i shorts istället.

Shoop Shoop Shoop-de-lang-de-lang

Nu ska jag skriva om Battle Royal - igen.
Tvåan då, som jag såg igår. Ettan har jag inte sett men jag har hört att den ska vara dålig, så när jag såg att tvåan stod i bokhyllan kunde jag såklart inte låta bli den. Som de säger i Scream, i tvåan blir det alltid blodigare och mer osannolikt. Som regel är den alltid sämre, och det gäller nog även för Battle Royal. Hoppas jag, för om det är så att ettan är sämre än tvåan då... tja... Detta skriver jag nog mest bara för att jag inte vill att någon ska tro att jag tycker att Battle Royal är en bra film (fast det var roligt att kolla på den *peep peep*).

Ekvatorialguinea låter så exotiskt och härligt

I sydsvenskan är det en artikel om hur de mänskliga rättigheterna sjunkit runt om i världen. Andelen fria demokratier har minskat den senaste tiden och demonstationer slås ner. Det skrämmande, och lite smått pinsamma för mig är att på listan över de tio länderna som förtrycker mest så finns inte ens det första landet som jag tänker på med. Kina.
När min pappa kom hem från Kina för kanske två år sedan så berättade han om hur han hade kollat på en nyhetskanal (BBC, CNN eller något sådant som pappor ser på) och då hade det kommit upp en inslag om demonstrationer i Kina. Efter bara något ögonblick så hade inslaget försvunnet, TVn blivit svart och några minuter senare så började den sända igen. Fast då hade de såklart gått vidare till något helt annat.
Saken var att Kina inte ens var med på den här topp 10 listan, förutom Tibet som var på nionde plats och det förtrycks visserligen av Kina.
Det landet som stolt kunde spatsera med förstaplatsen var Nordkorea, och Eritrea som var nytt på listan fick en blygsam tiondeplats.

16 döda

Egentligen tänkte jag gnälla på att ingen har dött i Battle Royale II när det gått 15 minuter, fast precis när jag skulle skriva det så dog den första. Shintaro hette han, may he rest in peace. Nu kommer den andra dö snart, av ett halsband. Knäppaste filmen någonsin. Jepp, nu dog hon. Samtidigt som hon rusade genom rummet och skrek "MAMMA!", sedan sprängdes halsen.
Vilka är oddsen att samma snubbe som spelar Light i Death Notes live-action filmer har huvudrollen i den här? Vilka är oddsen för att jag ens skulle känna igen honom? Vilka är oddsen för att det inte är mentalt sjuka som gjort den här filmen? Inte stora, men det spelar ingen roll för det är nog så sant.

Nu har 16 stycken dött på rad så nu kan jag sluta gnälla på avsaknaden av blod och dåliga omkullfallningar.

She's like the wind


För några år sedan så bjöd min syster in mig till Dirty Dancing världen genom att låna mig sin videokasett med sagda film inspelad på. Jag såg den, och skrattade. Det kan ha berott på att jag såg den lite ur fel perspektiv eftersom de nyss skojat om vissa scener i Hey Baberiba som fortfarande visades då. För någon vecka sedan så fick min ovannämda syster mig att lyssna på soundtracket till filmen, och då fastnade jag faktiskt. Känner mig lite sugen på att se om filmen igen och se om jag kan uppskatta den lite mer då.
Grymt bra låtar är det i alla fall.
A. Zappacosta - Overload

Won't mean a thing, unless you sing

Har spenderat de senaste två timmarna med att öva högskoleprov, vilket resulterat till att min hjärna vill säga upp sig. Den är inte van vid att anstränga sig för tillfället. Slappnar av med choklad, Black Eyed Peas (!) och blogg.
Hade kunnat mörda för att få tag i det här pannbandet i brunt läder med vita stenar, eller bara råna någon på 1.900 kr.

Eller ett sådant här, det kostar ju bara 1.299 kr.

This is where I'll stay

Nu är mina ben mysiga. Efter att jag idag ridit i en högre gångart än skritt för första gången på tolv dagar så har det dragit i den högra delen av min midja. För upp till för ungefär ett år sedan så brukade jag sitta och vrida mig i högersidan när jag red, inte så snyggt tyckte de flesta. Obekvämt, tyckte nog Mimmi.
Orolig var jag för att jag skulle börja sitta sådär igen bara för att jag inte har någon som säger (skriker, vrålar etc) hur jag ska göra nuförtiden. Därmed tog jag saken i egna händer och letade upp stretchövningar för ryttare, och hittade några bra på Ridsportförbundets hemsida. Förutom ryggen och sidan så var det flera för olika delar på låren. Mitt stackars högerlår trodde nog att dess sista stund var kommen när den sträcktes ut för första gången på nästan två år. Jag tror faktiskt inte att jag någonsin strechat mig själv utanför skolan innan, allt ska man vara med om.
Poängen var att mina ben nu känns som Jell-O, väldigt nice.

Ungefär såhär gick det till

I cant change my way

Det måste vara minst fem nyår i rad som jag lyssnat på den här låten, så härmed inför jag den som min officiella nyårslåt. Jag blir alltid lite bitter på nyår så därför passar Bittersweet Symphony utmärkt. Dessutom är Richard Ashcroft grymt snygg och cynisk i videon, precis som jag brukar vara på nyårsafton, förutom den senaste. Då var jag mer lik en nerdrogad Pete Doherty om något.


Say what you want, I'm still gonna take the cake

Hur fräckt skulle det inte vara att ha en liten Ryuzaki docka stirrandes på en när man pluggade? Då skulle man inte våga sitta och slöa direkt, men tillåten att ha ohälsosamt många fikapauser.
Tyvärr så kostar den 199 kr på SF-bokhandeln. Det kommer bli farligt sedan när jag flyttar till Malmö och inte har alltför långt till sagda affär. Dyr som attan är den.

Eller varför inte en plansch med Near på? Lite osäker på varför upplösningen på planschen som jag hittade är så dålig, annars skulle jag nästan våga beställa den över internet. Min syster ska ha en Dirty Dancing plansch i sin nya lägenhet, då borde väl jag ha en på Near liksom.

Det har blivit alldeles för mycket teoriserande de senaste dagarna. Bland annat kom jag på en tanke... vad skulle hända om L och Artemis Fowl stötte på varandra??? Ett tonårigt kriminellt geni mot de tre bästa detektiverna i världen. Det är något att filosofera över.

00001000011001001

Är det detta som kallas global uppvärmning? I så fall ska jag sluta sopsortera om det gör så att jag slipper vistas i -8 grader.
Inte för att man är ute mycket när man varit sängbunden de senaste tre dagarna av feber och magpina. Hur firar man nyår då kanske någon undrar?

Jo, så här går det till.
1. Hämta Ben & Jerrys i valfri smak
2. Sätt dig i sängen igen
3. Ta fram din dator
Sedan ligger man och kollar på anime tills ögonen blöder, med eventuella sovpauser såklart.

Jag tror att jag sett L's död minst fyra gånger de senaste dagarna (i olika versioner), men ändå envisas jag att grina varenda jäkla gång. Mes-fangirl skulle jag hånskratta och peka på mig, om inte jag var jag vill säga.

RSS 2.0