Please no lemon here!

Kollar på Idol och insåg en sak...
Visserligen gjorde han väl inte så bra ifrån sig men om han trots allt ändå blir kändis så tror jag att Färjan-Håkan kommer få lämna över de galna, oversexade 40+ damerna till Idol-Patrik.
vs

She's so sweet with the getback stare

Oboy, smör med rostade mackor och Amanda Jenssen på iTunes och dagen är räddad.
Tangentbordet är bättre idag också, sweet!


Amanda Jenssen - Amarula Tree


Someone like you

Ibland blir man förvånad över hur lätt man kan ändra sitt intryck av vissa saker på bara ett ögonblick. Jag har gillat den här låten hela sommaren men det var inte förräns idag när jag läste det här som jag insåg att det låg något mer i det.
Jisses, jag håller på att bli en mes.

Kings Of Leon - Use Somebody

Laputa


Har precis kollat på den senaste filmen som släppts från Hayao Miyazaki här i Sverige (egentligen kom den ju ut på 80-talet någon gång). Så otroligt vacker och bra!
Skulle vilja ha den där bilden som plansch på mitt rum.

För övrigt så håller mitt tålamod på att ta slut när det gäller min dator, eller tangentbordet rättare sagt. Eraser knappen hakar upp sig hela tiden och flera andra bråkar med mig men eftersom jag aldrig lyckats skriva två meningar på rad utan att stava fel så måste jag banka på just den hela tiden. Nu lossnade den nyss faktiskt lite grann bara för det, men det brukar bara vara ett tag.
Det är lite synd för jag har faktiskt fått tummen ur rumpan och börjat skriva lite igen, men det drar ner på humöret att man ska behöva våldgästa sig på knapparna för jämnan.

Blink 182 - Miss You

I wanna take a ride on your discostick

Så det har ju varit jäkla massa prat om Lady Gagas eventuella tvåkönighet, eller så kallad hermafrodit den senaste tiden. Idag råkade jag helt av en slump komma över en berättelse som faktiskt gav namn åt sagda situation.
Det var Hermes och Afrodites son som så fyndigt döptes till Hermafroditos när han föddes. Afrodite var visserligen gift, men det är inget som hon eller någon annan lägger större vikt på.
Hermafroditos var en stilig man och bestämde sig för att resa världen runt. På sin resa träffade han en nymf (kvinnligt naturväsen i den grekiska mytologin) som blev handlöst försälskad i honom. Den här nymfen var så kär i honom så att hon bad till gudarna att de aldrig skulle skiljas åt. I och med det så satte de helt enkelt ihop deras kroppar och därmed så blev Hermafroditos tvåkönad.
Kan inte låta bli att undra vad han tyckte om det...

Hehe, härstammar kanske Lady Gaga själv från de grekiska gudarna?

This is an insult to my intelligence

Andra trailern för Percy Jackson and the Lightning Thief har kommit. Snälla Christopher Columbus, lova att den är fantastisk. Annars kommer jag bli väldigt besviken, och lite ledsen.

Everybody needs a nice, big HUG


Jag avskyr den svenska jantelagen mer än vad jag kan sätta i ord.
Vad jag hatar ännu mer än det, är att jag påverkas så mycket av den personligen.
Jag. Vill. Inte.

Do you dis moi?


Första och sista gången jag kommer fana en fransk rocklåt. (Detta gör jag mest bara för att ledsångaren är riktigt snygg och värd att kolla in).
BB Brune - Dis Moi

Take the toiletpaper!

Hmm, innan idag när jag skulle gå in på YouTubes hemsida så stod det att det var intert fel och något om att det var lugnt för de hade apor som jobbade på det. Va?? Sedan två minuter senare så funkade det igen. Min dator har varit lite konstig på senaste, om jag inte visste bättre så skulle jag säga att han har fått virus. Det kanske är svininfluensan som går.

I am so sad on my own

Haha, the butt dance från So you think you can dance!
Så jävla go, längtar tills den sjätte säsongen börjar.

 


Crash it and burn it

Yep, nu är det officiellt slut på sommaren och dags att sätta lite fart på hösten. Innan väntade jag in vädret  så att det skulle bli lite normalt men det verkar inte som att piskregnet kommer, så då tog jag tag i det själv. Känns lite sorgligt att byta från min sommrigt fina såpbubble board, men thats life.
Köpte faktiskt en höstkappa på Topshop förra veckan också, den är urskön och ser ut såhär

If you got nothing nice to say, say it anyways

Har hittat två olika versioner av Säkert! låten 'vi kommer att dö samtidigt'. Dels orginalet (som är bäst såklart) och en översatt version av 'Animal Five'.

We are going to die at the same time you and I


Vi kommer att dö samtidigt

Yeah baby! PARTY!

Argh, shit alltså! Har precis läst ut den sista Percy Jackson boken och det var helt AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag kommer inte hämta mig på en vecka, jag kommer bara sitta och läsa den om och om igen för den var så BRA.
Det finns bra böcker.
Och riktigt bra böcker.
Och riktigt awesome fantastic greatly böcker (percy jackson).
Och såklart Harry Potter som alltid kommer vara lite bättre än alla andra.
Fast även om de gjort film av första boken nu så hoppas jag nästan att de inte gör film av den sista, det kommer väl ändå inte gå att filma det så bra som det är skrivet i boken. Det är som hela trojanska kriget om igen, bara i ett väldigt annorlunda skede.
Jisses alltså.
Det är coolt, skulle nog Apollon säga tror jag.


"DUDE! Talk later. WAIST MONSTERS NOW!"

I wanna do bad things with you

Opening crediten till True Blood är riktigt bra, mycket bättre än själva serien och då tycker jag ändå att den är bra. Jag kan sitta och kolla på den om och om igen, tror att det är att den är filmad på så många olika sätt och musiken passar bra in. Läste att de ville framhäva hur lätt det är att människor går över till djuriskt beteende.
Den får en mest bara att tänka på sex.

Whateva

Nu har jag precis röstat i kyrkovalet, väldigt duktigt om jag får säga det själv. Har börjat skritta ut Tintin varje dag nu för han har fått skor på framfötterna. Ganska skönt att slippa att bara skritta på fältet och stigen i skogen, nu kan vi ut på de stora farliga grusvägarna!
Ah, nu börjar Entourage, och sedan är det Wipeout US och sedan Idol.
Jag är en tönt. Adrian Grenier är het.


Bruce Springsteen - Waitin On A Sunny Day, en av de bästa låtarna i hela världen

Ba ba ba ba

En av mina favoritdanser från So You Think You Can Dance till Duffys "Mercy". Så härligt när de dansar med en sådan känsla och tjejen är frustrerad och han, han bara "chill".
Asbra beskrivning Maria.
Thankyou <3

Silencio old man

Igår erkände min kära vän att när hon var i trettonårsåldern så brukade hon gilla killar som hade glasögon och såg ut som Harry Potter. Jag är ju en sådan tönt att jag tycker att det är jätte charmigt och urgulligt. Vi pratade faktiskt många minnen och killar från högstadiet, jag gillar verkligen att bli lite nostalgisk och tänk mig tillbaka till gamla roliga minnen. De må inte alltid ha varit roliga just då, men nu såhär i efterhand så får man ju ha lite självdistans.
Vi pratade också mycket om killar och vad det är som gör vissa mäniskor så attraktiva, vi kom fram till att visst så gör utseendet mycket för det första intrycket men ofta känner man direkt om man har kontakt med den personen eller inte. Jag tror det är ett sjätte, eller kanske ett sjunde sinne. Smartass.

Well, maybe I am snooty

Hade ingen aning om att Adlibris är så flitiga. I onsdags kväll så skickade jag efter de sista fyra böckerna av Percy Jackson (det finns fem och pinsamt nog har jag bara läst den första). Det stod att de skulle skicka det inom 2-5 dagar, men jag måste erkänna att jag blev lite besviken när de fortfarande inte skickat det i fredags (efter ca 1,5 dag), men tydligen så jobbar de lördagar där så förhoppningsvis så dimper de ner i brevlådan imorgon eller övermorgon. Micht licht!
Angående Percy Jackson så måste jag påstå att killen som spelar honom, Logan Lerman är riktigt snygg. Hehe, han är bara två år yngre än jag tack och lov, i första boken så är ju Percy bara tolv år gammal. Ve och fasa, pedofil är jag inte.
Påstår också att teasertrailern känns riktigt lovande, men oh why har de inte färgat Annabeths hår blont? Av samma anledning som Harry inte har gröna ögon gissar jag.


OMG I got brain all over!

NEEEEEJ!!! Saw 2 går på tv, har precis kollat på Dödligt Vapen och vi bytte inte kanal och sedan helt plötsligt så var bara det där konstiga clown?ansiktet på tvn. Enda anledningen till att jag känner igen det är för att jag kollat för mycket på Scary Movie, det påminner lite om det faktiskt.
Jag vill inte ens kolla på det egentligen, jag hatar sådana här äckliga filmer, däremot har jag absolut ingenting emot slasherfilmer.
Inte alls samma sak.

Aaah! Så släcktes lampan av sig själv precis också, förstå skräcken.

In the mind of a puddle

Haha, samma man som återgav tankar från den nyfödda valen och petunian i Liftarens Guide Till Galaxen.

Citate of da day... 13/9

". . . imagine a puddle waking up one morning and thinking, 'This is an interesting world I find myself in, an interesting hole I find myself in, fits me rather neatly, doesn't it? In fact it fits me staggeringly well, must have been made to have me in it!' This is such a powerful idea that as the sun rises in the sky and the air heats up and as, gradually, the puddle gets smaller and smaller, it's still frantically hanging on to the notion that everything's going to be alright, because this world was meant to have him in it, was built to have him in it; so the moment he disappears catches him rather by surprise. I think this may be something we need to be on the watch out for."
Douglas Adams

Stupid internätet

Sitter och trivs i min egen soffa med mitt eget sällskap. Det är faktiskt inget fel att sitta hemma själv en fredagkväll, det är ju precis som alla andra dagar förutom att många gör allt för att glömma det och tränga in något annat.
Ok, erkänner att jag är en anings bitter, men myser till detta.

Elin Ruth Sigvardsson & Lars Eriksson - Love

Say what you want, take what you like

I morse när jag vaknade så låg jag och tänkte och undrade ett tag över hur jag kan ha så bra fantasi när jag sover, men ingen alls när jag är vaken. Oftast kommer jag inte ihåg mina drömmar, och när jag gör det så tycker jag mest bara att det är jobbigt för att de är jobbiga. Det brukar liksom vara lite knepiga och pressande situationer.
I natt drömde jag att jag och min kompis jobbade på ett hotell och gick runt och frågade folk om de ville köpa kexchoklad. När vi går mot lobbyn så kommer helt plötsligt Robert Gustavsson av alla springades in i lobbyn, nerför en trappa och sedan ut igen. Helt naken (sedan vaknade jag tack och lov innan han kom igen).
Något som gör det hela lite mera knäppt är att min första tanke är inte "oj shit, där kommer en naken Robert Gustavsson springandes", utan det är "oj shit, vad blek han är!"
Man kan ju undra vad det kom ifrån, jag brukar aldrig tänka på Robert Gustavsson naken. Faktiskt brukar jag inte tänka på honom så mycket överhuvud taget.
Om jag nu skulle drömma om en naken kille så hade det väl i alla fall kunnat vara någon snygg? Som den här kanske...


Hottie Pants Robot

Mensvärk, förkyld, sömnbrist och feber på en och samma gång är inte roligt. Ligger i sängen och dränker mig i självömkan, förresten så var det där en ganska dålig idé med att försöka uppdatera bloggen varje dag. Jag menar, om jag skriver här så är det för att jag vill skriva här, inte för att hålla på någon jävla princip, eller hur.
Kollar på Robot Wars på TV6, en relativt speciell värld. Haha, en robot kallas för Hot Pants! En annan ser ut som en leopard.

Citate of da day... vet inte vilket datum det är och orkar inte kolla heller
"Haha, jag trodde det stod blondcentralen, dit borde ju vi gå!"
Jag och min kompis försöker hitta till blodcentralen och har lite analfabetsproblem.

Tears dry on their own

Min pappa berättade att idag så är det 70 år sedan som andra världskriget började i och med att Tysklande gick in i Polen. Det hade inte jag någon aning om fastän jag läst två olika dagstidningar och nyss kollat på Aktuellt (jag vet, sjukt moget men det var inte frivilligt).
Pappa är väldigt bra att ha, jag tycker han borde bli lärare.

Find a friend with the brevkontakt

Kolla det håller i sig! Sooo amazing!

Citate of da day... 1/9
"Jag är 34 år, gillar skog, strand, shopping. Önskar mig en snäll och omtänksam kille, som liknar Michael Jackson, vara vegeterian och ha bil, ej röka.
Kontaktannons i Sydsvenskan 30/8

Jag har börjat bli lite smått besatt av att läsa kontaktannonser senaste tiden, vissa är väldigt... udda. Tror jag kommer citera ett flertal här så ni kan se det med.

RSS 2.0