The Beep Beep Song

Idag ska jag dela med mig av ett tips. I vanliga fall brukar jag säga åt folk att de inte ska lyssna på vad jag säger men det här råkar faktiskt vara ett väldigt bra tips.
Here it comes: duscha inte med dörren öppen när det sitter en brandvarnare precis utanför toadörren.
Tydligen får den för sig att det brinner då. En gång när jag bodde på hotell så gick brandlarmet och då fick alla sätta sig i entrén i väntan på att brandmännen skulle undersöka alla rummen. Senare visade det sig att det var en tjej som precis som jag tyckte det blev lite kvavt att duscha i ett litet badrum med stängd dörr. Som det kan gå fel ibland.

Spoodi Dos


Kolla in! Jag har fått tag på en Jet Set klocka så nu känner jag mig så häftig att jag nästan skulle våga sätta mig bland de hippa kidsen på Espresso House och dricka en sån där chailatte (kär i latte???). Allt som fattas är ett par coooola solbrillor.
Jag gör det i Fantomen-stil och sträcker upp knytnäven, säger SPOODI DOS! och flyger iväg. Nu fick jag komplex för håren på mina armar. Förresten, angående bilden där man ser innehållet i min väska så är det ju bara för jäkla tråkigt. Jag önskar jag hade något häftigt, typ som en kniv eller en kondom... eller en tampong i alla fall. NÅGOT liksom.
See ya later, innovator.

It was dark times

Hoppsan. Jag hade typ "glömt" att jag ägde en blogg.
Nej, nu ljuger jag igen. Men nu kom jag på värsta bra grejen att blogga om såhär på söndagskvällen då man enligt traditionerna ska se en bra film. För det sa Gud. Bwahaha. Så skrattar jag INTE, bara så det är klart... som glas.
Vad skulle jag blogga om? JOOOO, håll i er nu för detta är bara för jävla bra alltså.
...
...
...
MEL GIBSON I LÄDER!!!...
Jo men asså lixom

Tihi.
Jag måste verkligen rekommendera Mad Max 2, Roadwarrior eller vad filmen nu hette för man blir verkligen så kallat "blown away". Fast jag vet inte riktigt om det är åt det bra eller dåliga hållet. Mest dåliga.
Mina ögon är skadade av alla nakna rumpor men de räddades av en sjujäkla sexig Mel Gibson som är en riktig karlakarl som klär sig i läder, säger ungefär fem meningar under hela filmen och äter konserverad hundmat till lunch.

En sak till. Kolla in snubben till vänster, det är liksom Mellos tvillingbrorsa! Frääänt!

Cause I'm like totally the most awesome person out there

Världen vill såklart veta vad jag har i min handsväska så jag kände mig tvingad att hoppa på trenden.
Soooooo...

 • Plånbok
 • Två Lypsyl
 • Ipod
 • Mobil
 • Solglasögon
 • Choklad (någon förvånad? nä, trodde inte det)
 • A4 block
 • Tre bläckpennor (tror alltid att jag aldrig har någon med mig så jag lägger i fler hela tiden)
 • Jättespännande historiebok
 • Kalender
 • Massa kvitton från Skånetrafiken och biblioteket
 • Kladdpapper
Så det där ska vara jag alltså? Spännande, spännande.

Inga bekymmer

Hejtjolahoppsansa! Här anmäler vi hej vilt till tävlingar. Jag och Mimmi Mus ska alltså tävla om tio dagar. So far all good right? Ett litet, litet problem och det är att jag anmälde till 110 och 120 när varken jag eller hästen har hoppat ett hinder på 120 på en sisådär åtta månader, men jag tänkte såhär:
vad är det nu Timon & Pumba brukar säga? Jo - hakuna matata. Det är ord som är bra.
Vi tar det på rutin... typ. Höhö.

^
l
Så grymt bra att träning är överflödigt

You got the devil by your side, standing to the right

Inbillar mig att jag får lov att känna mig såhär aptrött som jag känner mig för idag har jag faktiskt:
 • Longerat en häst
 • Ridit en häst
 • Mockat
 • Kört bil
 • Lagat mat
 • Pluggat
 • ... (=stirrat ut i rymden)


  Och det är typ vår ute och när det är vår så är det en massa saker som ändras i förhållandet till vintern:
 • Fräknar
 • Knoppar på träden
 • Havslukt
 • Ingen lera, bara en massa sand
 • Solbrillor (vilket är superb för om man är så trött så man knappt kan hålla ögonen öppna så slår man på sig ett par solisar så ser man stencool ut istället)
 • Barfota
 • Snygga pojkar
 • Fågelbajs
  ...
  ...
  ...
 • Extrem oseriöshet

  Vem är jag?
  Vem är du?
  Vad är en nation?
  Whyyyyy?

DUH! Vem bryr sig om vulkanutbrott?

Jag gick in på Svenska Dagbladets hemsida (tro nu inte att jag är smart eller något för det är knappast något jag gör varje dag... eller år) och möttes av detta:

NOOOOOOO!!!!!!!!!!!

Sedan insåg jag att det inte var Katla från Bröderna Lejonhjärta som skulle vakna, utan vulkanen på Island så då kunde jag pusta ut.
*phew* vilken tur!

En högupplöst bild på den Katla jag hade i åtanke.


And I will be the GOD of this new world!

*snyft* Skolan gör mig deprimerad och det är inte jaghatarattplugga-grin utan mer jagtapparhoppetpåmänskligheten-grin. Trots att jag gnäller på Sverige ibland i och med den där fördömda jantelagen så är jag ändå rätt glad att jag bor här. Jag får liksom lov att säga att Fredrik Reinfeldts huvud ser ut som en missväxt potatis utan att någon sätter en pistol nedanför knölen på mitt bakhuvud och avfyrar en till fyra gånger, beroende på hur fort jag dör. Ough.

Nej, jag letade efter något att muntra upp mig med och fann detta.

Fast det är ju löjligt uppenbart att Light är den sämsta smygbögen någonsin.

Blond Blund Blundare Dummare

Jag måste verkligen framstå ett jävla spån för människor som träffar mig.
Följande konversation ägde rum i mitt bostadsområde. Det var det vuxenpoäng på, att säga bostadsområde alltså.

Random kille:
Vet du hur man tar sig till centralstationen härifrån?
Jag: Med buss.

No way Sherlock! Fast han frågade inte efter hållplats, han kanske trodde att vi hade spårvagnar i Malmö. Vad vet jag. Jag vet inte riktigt vad jag ville få fram med det här, kände bara att jag borde skriva något och jag tror faktiskt att folk tycker jag är både seg och korkad men egentligen behöver jag bara lite tid på mig att tänka(=seg). Fast den bästa ursäkten jag kan använda är att skylla allt på min blondhet. Typ: "alltså jag är ledsen men jag kommer inte ihåg vart stationen ligger, jag är ju blond som du ser..."

I DON'T WANT TO GROW UP

Idag har jag bara en sak att säga:


Paint a circle, there's the earth

Mitt huvud är skadat av för mycket anime. Dagens föreläsning kommer antagligen handla om världskrigen och det enda jag sett framför mig när jag läst litteraturen är hur Italien springer och gömmer sig för Tyskland bland tomatplantorna.

CAUTION: Hetalia: Axis Powers may be unhealthy to people who are easily entertained

"Jag tar en kalv"

GÄSP
Det har inte blivit så mycket dator för mig de senaste dagarna. Mest på grund av att min dator håller på att totalkollapsa men också för att jag är sönderstressad, alla jäkla tider att passa hit och dit.  Just nu sitter jag i soffhörnet och gömmer mig för omvärlden tillsammans med påskgodiset.
Hmm, jag hade lite problem innan för att för några veckor sedan så såg jag en silverfisk i mitt badrum och det är ju inte så superkul. Sedan dess har jag bara skymtat till den någon enstaka gång då och då men har ändå tassat omkring på tårna efterrsom silverfiskar är fobiframkallande och har farliga huggtänder. Det har jag hört liksom.
Enligt ryktesvägen så kan man bli av med sådant skit genom att spreja gift men då skulle det också stinka i lägenheten i flera dagar. Idag så lyckades jag lösa problemet när jag och den flammande faran rensade golvet. Plötsligt dök silverfisken upp och jag skrattade "hahaha" (väldigt elakt och sadistiskt) när dammsugaren sa "schlupp".
Problemet löst.

Lightspeeeed

Jag konstanterar att jag är väldigt trött. Punkt.
Nej, jag måste redovisa hoppträningen först. Förra veckan förutspådde jag att Mimmi och jag skulle dö men riktigt så illa gick det inte. Fast vi kraschade in i sarjen två gånger.

Mimmi: YAY!!!! VI HOPPAR!!!! OCH DRAR JÄRNET!!!
Jag: OH MY GOD! DET KOMMER EN VÄGG! VI MÅSTE SVÄNGA HÄSTJÄVEL!
Mimmi: Sa du något?
Vi: KRASCHPINGABOM

Egentligen så är det inga problem att svänga Mimmi utan det är mer bromsen som krånglar. Man vill inte gärna svänga en snäv sväng med en häst i dundrande fart för då trillar hästen omkull. Ungefär som att man inte gärna kör in i en rondell i 70 km/h (vilket jag gjorde häromdagen men det hör inte till).

Hang 'em low Hang 'em high

Jag har ett plastsnöre hemma som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra av så jag fick för mig att vara kreativ.

Först gjorde jag en lasso. Tyvärr så tror jag inte mitt snöre är tillverkat i det syftet så det skulle nog inte funka så bra i praktiken. (Nästa vecka kan jag göra skuggfigurer på väggen)

Sedan ville jag göra en hängsnara. Beskrivningen till det hittade jag på en snubbes blogg som sa att han tyckte att alla människor borde hänga sig, fast det var visserligen fyra år sedan. Han har förhoppningsvis kommit över det.
Det blev ingen snygg snara som i en old westernmovie men den fungerade och det är ju det som är viktigast. Jag testade den tyvärr inte på mig själv utan på TVn, den är ändå redan halvdöd.

Såg nu att jag flätat DVD-sladden med. Det är lätt att göra ovanor till vanor.

edit: Mina fötter råkade komma med på ett hörn. Borde kanske ha alertat Pelle på det?

It rocks my socks

Jag lyssnar till Brianstorm

och dansar som Brainstorm

OMG vad rolig jag är hahaha

Nej men seriöst. "Det där är INTE ROLIGT Mary" tänkte jag först, men så fnissade jag fortfarande åt det flera timmar efteråt så jag fick ge med mig.

Hippiekanadensaren säger ju att jag är cool. Seriöst.


Vi räddar honom genom att sticka en penna i halsen! Jisses vad smarta vi är!

Vet ni vem Bryan Fuller är? Det är han som skapat Mitt Liv Som Död och Pushing Daisies och dessutom gjort några avsnitt till Heroes. Tydligen har han gjort en serie till som heter Wonderfalls och som visserligen är en sex år gammal men är alldeles, alldeles underbar.

Det påminner en hel del om Mitt Liv Som Död med en bitter tjej i huvudrollen som får psykiskt sammanbrott och börjar snacka med leksaksdjur. Dessutom är det med snyggvon till killar. Snubben som spelar Ned i Pushing Daisies är med och det är jättemärkligt att se honom i en annan roll. Det blir så fel, fast ändå bra.

Dessutom finns det bara en säsong och det är ju skönt att slippa ha 400 avsnitt framför sig. Yao.

The Ted has low bloodsugar

Vad som är bäst med påsken är att man får en bra anledning till att köpa kinderägg.

Ett bra sätt att fira ut påsken på och dessutom får man coola figurer, typ som en räv med förstoringsglas.

Eller ett spöke som blir anfallen av krabbor. Krabbor är faktiskt läskiga, särskilt när det är två av dem. Det där påminner mig om när jag höll en katt i famnen i somras som plötsligt gick crazyrabbit alá Monty Python på min hand och vägrade släppa. Jag fick tre fina hål i handen. Najs.

Let me see your booty swing - MEN DU KAN JU INTE!

Minns ni dj Trexx från Melodifestivalen förra året? Snubben med blond mohawk som ba "IN DA HOUSE"! Han kommer in 50 sekunder in i videon.

Anyways - till poängen. Det är ju samma snubbe som spelade Mårten i Ebba och Didrik, som förövrigt är det bästa barnprogrammet som någonsin gjorts! Mårten var den där bortskämda snorungen som man tyckte synd om fram tills att han var elak mot Ebba.

Där ser man på. Jag känner mig lite efter för jag fick reda på det alldeles nyss och ba "WHAAAT", eller något liknande.


I påsk är det påskens påsk som gäller

Idag har man ätit choklad

och assisterat vid kattkastration.

Tycker jag är väldigt snäll som inte lägger upp en obscen bild på testiklar.
Hoho hehe kyahahaha

Pass på!

Det är 50% rea på Mimmi! Gäller tom 8/4-10.

Läget är såhär: Mimmi och jag är anmälda till hoppträningen nästa vecka. Mimmi och jag har inte hoppat sedan i augusti förra året. Mimmi och jag kommer att DÖ! *weep*

Asså, det svänger ju i refrängen

DBSK aka TVXQ aka Tohoshinki aka vettefanvaddeheter är ämnet på tavlan för minuten. Jag lade upp deras Mirotic här för några månader sedan och se vilken succé det blev (NOT)!
Så om vi ska ta lite bakgrundsfakta:
 • Sydkoreanskt band som bildades 2003
 • Består av fem killar (pojkar, grabbar, spolingar, skitungar)
 • I Japan kallas de för Tohoshinki vilket översätts till "The Rising Gods of the East". Nu tar vi lätt på självinsikten.
 • De slår en massa försäljningsrekord "over there" (fast åt andra hållet liksom, rent geografiskt) särskilt i Japan som det bäst säljande utländska bandet. Eller något.
 • De gillar blåbärspaj med chokladglass till frukost
All fakta förutom den sista punkten är tagen från the allknower known as Wikipedia. Hur som helst så släppte de ännu en singel för en sådär tio dagar sedan och först tänkte jag lägga upp den. Tyvärr så tyckte jag att den var lite väl moloken så jag valde att lägga upp Breakout! istället. Den är väl lite fräsigare och innehar ett sådant där rekord för att sälja eller något.

Känns som att någon har kollat lite för mycket på For Your Entertainment. Eller så är det bara jag som borde sluta  jämföra alla med Adam Lambert. Jag ska sluta tänka också.


Chibitalia

Bevis på att jag kan laga mat utan att folk ska vilja ha sand som alternativ vid sidan av.
Allt jag behöver är ett bra motiv.

Okej, jag ska inte ljuga för det var inte så gott som jag vill få det att låta men det gick ju ner! Alltid något... *mummel mummel*

RSS 2.0