True Blood 4

Det är mindre än en månad kvar till att den fjärde säsongen av True Blood har premiär. Vissa skulle säkert anse att det är ganska patetiskt att räkna dagarna till att en tv-serie ska börja, dessutom när det är mitt i sommaren och om man sitter inomhus och kollar på tv när det är fint väder så får man ju skämmas lite för det.
Men jag har kommit på två punkter som gör att jag vet att det kommer bli sjukt värt att kolla True Blood i sommar.

  1. Sommaren kommer aldrig, jag lovar. Det kommer vara 14 grader genom hela juli.
  2. Alexander Skarsgård.


En massa hundar

Jag älskar Swedish House Mafias nya video! Annars är jag inte särskilt förtjust i dem men den här videon får mig att smälta. Jag älskar Golden Retrivers. När jag blir stor så ska jag ha en.

Ååååh! Älska.


Vad jag gör just nu:

...gillar blommorna som jag plockade i "parken" bredvid min lägenhet. Jag vet inte om det går att kalla det för park, det är mer ett vildvuxet område med en massa björkar. Innan brukade det bo uteliggare där.
Maskrosen ser väldigt ledsen ut.

 

...lyssar på Edda Magnason. Alltid lika roligt när man hittar en ny artist som man gillar, särskilt när hon påminner lite om Miss Li eller Maia Hirasawa.

 

 

...väntar på att tentaresultat ska komma. Fast det borde faktiskt inte komma på ett tag tror jag. Hatar att inte få veta men samtidigt vill jag inte veta.

 

 

...läser Kafka på stranden. Har egentligen inte tid för att läsa den så det går långsamt framåt. Jag längtar tills i sommar då jag ska ta mig tid att läsa en massa, massa skönlitteratur.

 

 

...kollar på Arkiv X igen. Det blev tyvärr ett långt uppehåll av någon anledning men nu har jag kommit igång igen. Älskar det.

 


Eurovision

Shit vad bra Eric Saade var! Jag var så nervös innan men nu blev jag jätteglad! Yay!
Tydligen så bryr jag mig ganska mycket om Eurovision, fast det har jag nog gjort de senaste elva åren. Därför så kommer detta extraordinära inlägg om Eurovision Song Contest inte handla om årets tävling, utan om de som varit tidigare år.

Jag skulle bli otroligt imponerad om någon faktiskt orkar kolla igenom alla de videos som kommer nedanför. Om du gör det så får du supergärna lämna en kommentar, det skulle göra min dag!

Eurovision 2000 hölls ju i Sverige och jag hade finalen inspelad på VHS och jag kollade på den om och om igen alldeles för många gånger, så därför har jag massa favoriter från den årgången. Roligt ordval jag gjorde där.

Först ut är tjejen i cowboyhatt från Estland.

 

Jag var så fruktansvärt förälskad i den här söta killen från Lettland.

 

Island!!!

 

Och Norge såklart, jag har för mig att jag bloggade något om det här förra året. Detta ger mig så många bra minnen.

 

2001 så var Antique med, väldigt bra.

 

Och partylåten från Estland vann.

 

Ingen kan väl glömma Greklands låt från 2002. GIVE THE PASSWORD!

 

Lettland igen. Så jävla bra.

 

Okej, jag erkänner. Jag orkar inte längre än såhär men efter 2005 så tycker jag att tävlingen har tappat lite av sin charm. Det kanske beror på mig och inte så mycket på Eurovision, hur som helst så är det så. Från -03 till -05 så är det dessutom främst bara vinnarna som stuckit ut och då menar jag Serteb, Ruslana och Elena Paparizou.


Fina klänningar

Jag skäms lite grann över två stycken saker. Dels att jag är så dålig på att överhuvudtaget lägga in något i bloggen och dels för att jag inte bloggat någonting alls om varken årets Melodifestival eller Eurovision. Men jag hade faktiskt tänkt att göra något åt det. Kanske om en dag eller två.

Så vad gör jag nu för tiden? Jo, jag drömmer om fina körsbärs- och tivoliklänningar som säger att de vill bli mina. Saken är den att jag alltid sitter och drömmer om fina kläder på internet men jag tar aldrig mod till mig att köpa något, för jag tycker att det är svårt nog att hitta kläder som passar även om man får se dem på riktigt.

New Look:


Asos:

RSS 2.0