Fan ta mig själv!

Jag har köpt joggingskor. Egentligen fick jag dem i födelsedagspresent för mer än två månader sedan och sedan dess har jag sagt att jag snart ska handla in dem och idag skedde det. Anledningen till att jag till slut kände att jag var tvungen att ha ett par var att efter 1,25 derbyt i helgen där banan var dubbelt så lång som en vanlig så andades jag som en brunstig tjur när vi kom i mål. Finns det brunstiga tjurar förresten? Jag tror inte det.
Hur som helst så har jag nu gått runt och sagt till alla jag har träffat idag att jag ska upp tidigt imorgon för att springa. För första gången på ett år. Jag tror jag sprang en gång på hela förra året nu när jag kom att tänka på det. Nåja, nu har jag sagt det till så många så nu måste jag springa bara för att bevisa mig själv. Fan ta dig Freddie!

Fast de är ju rätt snygga.

Zip Zac

Jag har alltid hört till gruppen som tyckt att Zac Efron har nada sexiness going för sig. Ärligt talat, vilken vettig människa tittar på High School Musical? (säger hon som mer än gärna sätter sig och glor på Gravitation) Hur som helst så har jag konstaterat att Zac nu gått från att vara en fjöntig metrokille till sexyman.

Innan:
- Vitt linne
- Fulaste hårmodet, jag har inte hajat det här med hjälmfrisyrer


Nu:
- Polisonger=drägel


My gawd vad jag längtar till den tredje december då Charlie St. Cloud permiärierar.
Säg, Zac - är steget till Light Yagami långt nu? Tror inte det va? *hintar*2011 står det att Death Note-filmen ska ha premiär. Det tror vi på.

RSS 2.0