Oh, buhu

Yays, idag är det Halloween. Scare day. Candy day.
Men viktigast av allt, sista dagen att förbereda sig för National Novel Writing Month. Har bestämt mig för att fortsätta på en som jag redan påbörjat (fusk men who cares?) för jag vill inte börja på något nytt och jag gillar den. Även om jag redan skrivit 29000 ord så vill jag skriva om två kapitel så då är jag nere på 16000. Jag kan ju i alla fall skriva 50000 ord på en månad. No problem.
Egentligen skulle jag vilja skriva på engelska men det känns fortfarande lite som att ta vatten över huvudet så jag väntar nog till nästa år.
Idag har det varit frost ute hela dagen även om solen varit framme. It's winter in skåne.

Florence + The Machine - Kiss With A Fist


I want my ego stroked


Hayley ger fem anledningar till varför man ska skriva NaNoWriMo. Jag önskar bara att jag kunde komma på en bra plot, jag har en som jag börjat på och jag kommit kanske en 5000 ord på redan. Undrar om det skulle räknas som fusk?
Idag försov jag mig för första gången på... jag vet inte ens när. Två och en halv timme, snacka om att jag flög upp ur sängen som ett jetplan när jag vaknade och såg att solen var uppe, sedan kunde jag inte hitta mobilen tills jag såg att den låg på det vanliga stället. Vanligtvis brukar den ringa var femte minut och jag brukar ge mig efter tredje gången, men idag hade jag missat det helt.
Något är fel. Solen är framme ur molnen, tror jag ska ut och fota lite grann.

The Dark Age

För några timmar sedan när jag tvättade mina händer på toaletten så fick jag en insikt. Jag kunde inte komma på en enda god person som heter Ethan. Inte för att jag känner någon i verkliga livet som heter det men i Buffy är det med en Ethan som inte är särskilt snäll. Ethan Nakamura i Percy Jackson är ond, och Ethan som är med i början av Lost är elak.
På hebreiska betyder namnet Ethan 'pålitlig och rejäl'.

The Ark - One Of Us Is Gonna Die Young


Det där om besvärliga människor

Idag gjorde jag det, jag gav mitt blod till en blodpåse som åkte iväg någonstans i Sverige. Eller så stannade den kvar på sjukhuset där jag lämnade den. I vilket fall som helst så är jag ganska stolt (och vimmelkantig) som tre deciliter fattigare på blod.
Det mest spännande skulle jag ändå inte säga att det var att lämna blod utan det var sjuksköterskan som skötte nålstickandet och den så kallade 'peppningen'. Hon verkade normal först liksom, men efter att hon frågat om jag ätit frukost (svar: ja, jag blir yr i huvudet om jag inte äter något inom de första tio minutrarna sedan jag lämnat sängen så jag äter alltid frukost) så frågar hon "en riktig frukost"? Och höjer på ögonbrynen och verkar inte tro mitt svar ett dugg utan är fast besluten vid att jag är anorektiker. Sedan påpekar hon att min kompis J som också var med borde gå till psyket istället för att vara på blodcentralen bara för att hon säger att hon är lite rädd för nålar. Sedan tjatar hon om att J måste dra in 'den där kulan', alltså magen för att andas.
Smart drag att säga det till två tjejer i 20-årsåldern. Dessutom verkade hon inte kunna acceptera tanken på att vi var där bara för att vi ville leka goda för ett ögonblick, utan J var bara där för att hon var spruträdd och jag var där för... tja vem vet? Inte tyckte hon att vi skulle vara där i alla fall.
Avslutningsvis berättade hon att hon själv faktiskt också var rädd för nålar.
Men stick till psykavdelningen själv då jäkla kärring!

Nu kollar jag på Buffy the Vampire Slayer säsong två, avsnitt tre där: dam dam dam... Spike gör storartad entré!
Sexy Boy!

Dagens sanna: Akilles är en smurf

I mitt nyfunna intresse av den grekiska mytologin så har jag känt ett litet sug av att läsa Illiaden (btw så suger Troja filmen ännu mer än mammas nya dammsugare) men efter att ha läst det här så känner jag inget behov av det längre.
För att stanna kvar på samma ämne så har en ny poster till The Lightning Thief kommit. Tjoho!
Tror jag.


Grrr, I am not happy

För en månad sedan så började det äntligen släppa lite för mig i ridningen. Jag fick till min sits, mimmi slutade stanna och vi fick äntligen börja hoppa högre hinder på träningen igen. Sedan sa det Schlup! och nu så är det en timmes skogspromenad om dagen som gäller.
Skritt, skritt, skritt. Också jogga gamlingen lite med lätta konditionsträningar och lydnadsövningar såsom övergångar och halter.
Yes, jag kan verkligen känna hur jag utvecklas varje dag. Tack gudarna för de här chanserna! Tack apollon för att du vägrar hela min häst. Ok, förhoppningsvis ska hon vara bra tills jul någon gång, men ändå! Jag vill tävla nu, basta!
Ge mig häst!
Nu blev det väldigt många utropstecken.


Om mina hårflagor

Jag tror att jag har mjäll för det kliar massor i min hårbotten och jag fick vita flagor under naglarna. Har aldrig haft mjäll innan så jag får be någon kolla upp vad som pågår på mitt huvud. På wikipedia stod det att mjäll är "en social genans". Kul för mig, fast inte som om jag bryr mig. Förutom att det kliar.

I can beg on my knees

Idag blev jag blond på riktigt.
Först sa min kära vän att det såg ut som att jag hade en sned peruk på huvudet och sen sa hon att jag såg ut som Barbie. Vissa skulle nog ta illa upp över det, men inte jag. Barbie är tusen gånger snyggare än de där Bratz och vad det nu är som ungarna har nuförtiden. Barbie kommer altid kicka läppstifts-ass.
Aaah! Vad min dator är SEG idag!

Fuzzpuss

Kollat på Coraline denna ovanligt blåsiga och regniga söndag. Den var både oförutsägbar och lite läskig. Tydligen är den baserad på en bok av Neil Gaiman som kom ut 2002, känner mig lite sugen på att läsa den.

Dessutom var hon polare med en svart katt (som kan prata).

Did the forkman get to you?

Det är i desperata tider som dessa som man behöver Buffy som mest.
She would slay Edwards arse back to hell where it belong!

"Your whole nervsystem is going to hell, you can go there with it!"

I'm gonna run to you


På tal om att RosaBandet insamlingen har börjat nu så hittade jag den här hjälmen på Charles Owens hemsida när jag letade efter ny hjälm. Visst är den fräck, men jag skulle ändå inte lägga ner 3000 kr eller vad den nu kostar för ärligt talat så är ju min häst fux. Inte för att vara petig men det skulle skära sig lite i färgen.
Istället ska jag nog försöka få tag på den här.

You don't really care for music, do you?

Jag blir så jäkla besviken! Fjärde tävlingen i rad blir inställd idag. Första gången hade jag feber och nu har Mimmi varit halt lite fram och tillbaka, börjar ana att det är kotledsinflammation som ligger bakom, veterinär nästa.
Istället kollar jag på American Psycho och stör mig under hela första halvan på deras självbelåtna leenden, men så blir den kul, bra och blodig sen.
Alltså Idol igår, jag trodde jag skulle spy på plats när blonda, äckliga tjejen fullständigt sågade och förstörde än av världens mest välskrivna låtar. Jag kommer låtsas som att det aldrig hänt, ungefär som att Mulan 2 och Mumien 3 aldrig heller hänt.
Jag har aldrig blivit så upprörd över något TVprogram innan, och sedan detta jävla sympatisverige röstar vidare henne också.

Hallelujah som vi vill minnas det

RSS 2.0