I feel like a whore when I see you in my wet dreams

AND OH MY EFFING JELLYHIT, she's alive! Det är ett under, jag vet.
Så vad gör jag? Jo, jag sitter och myser till bra musik och har kommit fram till att om jag skulle få välja en person att vara för en dag så skulle det vara Soko för jag vill också vara söt! Jag känner mig som en fjortis som inte gör annat än lägger in YouTube-videos på min blogg. Asshäftigt. Haha, tur att det finns någon som tycker jag är rolig (det är då mig själv jag hänvisar till).
En till sak som gör att jag kan stämplas med fjortisvarning är att jag i fem minuter under föreläsningen igår kvävde fnissningar (vilket jag brutalt misslyckades med) för att läraren hade skrivit "stänkningstaganden" istället för ställningstaganden.
Jag skrattar fortfarande varje gång som jag tänker det ordet. Stänkningstagande ska bli mitt nya humorord, ett sådant där ord som jag kan tänka när jag är ledsen så att jag börjar skratta.
Vad är det som är roligt med stänkningstagande? Eeh... jag vet inte riktigt...


They killed Kenny! You bastards!

Onödig kunskap nummer 423: att lära sig introt till South Park utantill

(jag är tekniskt inkompetent, därför ser det konstigt ut)

 

Jag vet inte om det bara ett rykte som startats men tydligen ska Kenny i allt mummel säga:

"I like girls with big vagina

I like girls with big fat titties"

Om det verkligen är fallet så skulle jag bli väldigt förvånad för South Park är ju faktiskt känt för sin mogna humor.

Typ.


"Urk" tänkte jag

Det är alltid lite problem det här med att komma på nya maträtter att laga. Det börjar med att man är snål och enbart äter nudlar, men efter ungefär en vecka så är man trött på det. Sedan hade jag en period då jag bara åt ägg & makaroner (vilket inte ansågs normalt), sedan ägg & bacon, sedan potatismos & fiskpinnar, sedan spagetti & köttfärssås, sedan... ja, jag har gjort min poäng.
Grejen är den här; förra året bodde jag i sex veckor med en tjej som åt blodpudding var och varannan dag. "Urk" tänkte jag och rynkade på näsan. Sedan kom nästa tjej och tro fan att det första hon gjorde var att käka blodpudding, så när jag såg att ett paket bara kostade sju kronor så tänkte jag "hmm, kan ju faktiskt inte vara så illa".
Fast det var det och nu fattar jag inte ens att jag orkade ta en bild på skiten. Det smakar värre än vad det luktar.

Wow, cool down with some icecream dude

Jag älskar Omegle. Om jag inte har något att göra, eller undviker det jag borde göra så brukar jag gå in där och se vad som står på. Oftast blir man bortkopplad direkt men ibland stannar de kvar tillräckligt länge för att få in en riktigt bra förelämpning som; "you're boring, fag, asshole, dilf" blablabla, listan kan göras lång.
Dock! Ibland hittar man riktiga guldkorn som den höga snubben som ville våldta asiatiska killar i köpcentrum eller den arga indiska mannen som sa att alla var rasister för att de kopplade bort honom. Jag tror de kopplade bort honom för att han var så arg.
Min favorit är tjejen som inledde med "why can't Adam Lambert entertain me?" Och jag gick typ"OMGAWD!!!"
Jag gillar att driva med människor som inleder med "asl?" (vilket betyder age/sex/location) genom att envist snacka om något annat. Det är nog därför folk kopplar bort mig.

LIKE TOTALLY OH MY GAWD!!! JAG HITTA MIN FRU :O


Det roliga är att man aldrig riktigt vet åt vilket håll samtalet ska gå heller.

Det låter så spännande...

I WANNA TOUCH PEOPLE

Jag kommer ihåg för några veckor sedan då jag skrev att jag tyckte att Lady Gagas video till Telephone var den väirdaste videon någonsin... men jag ljög för det tycker jag inte alls. Om någon video ska vara den väirdaste någonsin så måste det vara den här. Den är väldigt random.

Det är såhär det brukar låta när jag kör bil. "At the halfway home I'm a full grown man, but I'm not afraid too cryyyy"


En lördag på en måndag

Jag hittar på olika orsaker till att slippa göra det jag borde göra så nu bloggar jag. Vad gjorde Mary i lördags när resten av Sveriges befolkning låg däckade i sängen?
Jo, först red jag lilltrollet.

Sedan åkte jag och Mims på tävling.

Jag och Mims var glada

för vi vann ett täcke.

Sedan skadade jag mitt finger så det började blöda jättemycket.

Mina fingrar är de knubbigaste fingrarna någonsin, jag har aldrig någonsin kunnat få på och av en ring på dem utan att få panik. Förutom lillfingret är klart.

RSS 2.0