Squish Squash

Inatt drömde jag att jag var och handlade en gurka på Willys. Det kanske ska vara något slags tecken på att min kropp vill ha mer grönsaker för jag äter knappt något sådant längre. Det kostar en massa extra pengar och jag behöver uppenbarligen spara ihop till ett par nya jeans. Så nu sitter jag här och äter chokladpudding till frukost, det är inga onödiga pengar det inte! Nam.
En busschaffuör försökte kapa av mitt ben mitt på vaden innan idag. Men visst, stäng dörren medans folk står i kö ditt jävla pucko! Ha, där fick han minsann några väl valda ord.

Dyrgripen som min kropp trånar efter.

Shout!

Woho, fredagspartaj!

Jäkligt najs väder idag alltså. Sprang runt i stallet i bara tröjan och västen, kunde till och med böja mig ner då. Och Mimmi gick hur bra som helst, eller hon haltade inte i alla fall och det är alltid något.

Tossan.


Twenty-four giraffes

Det är strålande sol och typ 20 plusgrader utomhus och vad gör jag?
Jo, jag sitter inomhus och skriver. Det är vad jag kallar bra planering. Not.

Random utfyllnadsbild. På en giraff, för den som inte vet hur en sådan ser ut bakifrån.

Pinkyswear

För några dagar sedan så klagade jag på gylfen i mina jeans. Då fick jag en kommentar av Ella där hon säger att hennes rumptyg är utslitet.
"HA" tänker jag, för mitt rumptyg är det minsann inget fel på. Trodde jag.

Det där upptäckte jag igår när jag satte mig i bilen. Yeah.

Whatever, I'll talk to you later

Människor har i stort sett uppträtt väldigt märkligt gentemot mig idag. Det har inte varit positivt i någon bemärkelse, inte negativ heller direkt... bara märkligt. Fast utan förvarning sprutade Hockey ur högtalarna och plötsligt kändes allt lite bättre.

Jag har precis skrivit på min hemtentamen och inte helt kommit ut från writing-mood än, därför är allting lite märkligt. Märklig dag idag, sa jag det? Skrev. (inte screw)

Hockey - Too Fake


Om Converse och (inte) klänningar

Igår kväll så bestämde jag mig för att idag skulle bli första dagen på året som jag skulle ha klänning på mig en hel dag. När jag vaknade imorse och det snöade och blåste ute så ångrade jag mig. Det blev ännu en dag i Cheap Monday jeans, eftersom mina Acne favoriters gylf åker ner hela tiden. Härligt att upptäcka när man kommer hem att gylfen har varit öppen de senaste timmarna (eller inte kanske).

Förövrigt sååå... det måste bli vår nu! Mina vinterskor håller på att rasa isär och jag orkar inte köpa nya. Kolla bara, jag har gått till sådana extrema vidder att jag har tejpat ihop dem. Det är sådant man får göra när man inte har råd att köpa lim, fast jag ska hem en sväng imorgon så jag ska sno på lite då. Resultat följer.
Dessutom så kan det meddelas att beslutet att bära Converse över vintern resulterar i att man ägnar en minut varje morgon till att be om att inte halka och slå ihjäl sig trottoaren. Fy fan, vad surt om man skulle dö av att halka på en smutsig trottoar i Malmö. Det enda som skulle vara värre än det skulle vara att få en istapp i huvudet.
Jag behöver broddar.

Let's have a toast with our boots!!!

Nu har jag bara fem avsnitt kvar att kolla på av Hetalia: Axis Powers! Ganska ledsamt, men förhoppningsvis gör de fler säsonger. Hetalia är den absolut roligaste och flummigaste animen som jag någonsin stött på. Hetalias handling börjar i och med första världskriget där alla länder personifieras och har ganska säregna personligheter, sedan hoppar tidlinjen lite fram och tillbaka, men drivs framåt hela tiden. Lite som en rolig och kanske inte så trovärdig historielektion. De länderna det främst handlar om är Italien, Tyskland, Japan, USA, Ryssland, Storbritannien, Frankrike och Kina. Sedan tittar det förbi andra länder med jämna mellanrum, allt som allt ska det nog vara med en femtio länder om jag kan minnas sannessägaren Wikipedia rätt.
Fattar inte alls vad koreanerna har att vara sura över, om det skulle vara någon som klagade på serien så borde det vara italienarna som det drivs med hela tiden.

Av någon anledning så känns det som att jag lyckades få ett relativt nördigt inlägg om något som egentligen borde vara hur roligt som helst att snacka om egentligen, att låta lika roligt som ett inlägg om myrors anatomi. Det går inte ens att sätta ihop en ordentlig mening. Vad har jag ätit egentligen?

Sunshine where I go

Kyahahahaha! Resten av Sverige har snöoväder men här det töoväder. (Oväder som i vattenpölar som tvingar mig att damma av simkunskaperna). Fast vad säger jag? Jag har tillbringat hela (2/3 iaf) soliga dagen inomhus, men det var fint att kolla ut ju! Nu har jag fått min plånbok också. All is well.

Punkt

Det finns en sak som är väldigt bra med mens, en enda. Man kan ligga i soffan med täcke och tycka synd om sig själv samtidigt som man kollar på film och äter chips. Fast det är fan inte värt det.
Anyways. Just nu kollar jag för första gången på OS. På ettan var det curling, alltså inte så spännande, men på Kunskapskanalen så var det skridskor. Alltså inte sådant där de sprintar runt som galningar och alla trillar på alla, utan de skridskorna där de åker runt i glittriga utstyrslar alá eurovision-style.
Nu känner jag att jag blir dryg men jag vill väldigt gärna ha tillbaka min plånbok. Finns det verkligen människor som sover till tre på dagen?

And I recommend chocolate-flavoured lollipops

Jag har bestämt mig, jag ska göra ett statement. Det blir inget Percy Jackson för mig. Egentligen har jag gått och längtat efter filmen i flera månader men nu när det väl kommer till skott så känns det som att alla tecken pekar på att jag inte borde se den. För min egen hälsa alltså, eller bara slippa betala dagsböter för att jag slängt popcorn på bioduken.
Det var inte helt bestämt förrän jag lyssnade på Smartmouths senaste podcast innan idag och Matt Britton sa att det inte var värt det. Alla vet att man kan lita på Matt.

"Sweety, all good-looking guys are either gay or willing. That's just the way it is."

I'm the urban spaceman

För en vecka sedan så skrev jag att det skulle vara vår vid det här laget. Yeah, right! Sedan när skulle jag ha rätt om någonting?
Hmm, allmänt oinspirerad. Kan inte ens komma på någonting vettigt att skriva (som om jag brukar göra det) så därför avslutar jag bara detta med en bild på två söta pojkar.

Om distraktioner

Vad jag borde göra är att plugga.
Vad jag däremot inte borde göra är att busa med Loka, laga mat, måla eyeliner, lyssna på Buddy Holly och blogga. Självdisciplinen är härmed nere på minus.

Those teenage boys

Jag tar tillbaka allt jag påstod igår för det var inte sant.

Ingen kommentar.

Are you ready?

Angående Eric Saade, påminner inte han om en lite tjejigare variant av Adam Lambert? Stackars snubbe, bli kallad för en tjejigare variant av Adam Lambert...

Manboy, manboy, you can call me manboy! Geez.

Det där är vad jag snackar om!


Say it again!

Imorse när jag vaknade så låg det pastaskruvar i trappuppgången. Vilket party man måste ha missat.
Ay, ay, ay.

Zip-e-dee-dah

Råkade trilla in på Ponnyakuten som går på barnkanalen för några timmar sedan.
Vad gör jag på barnkanalen helt random?

Vadå, jag måste bläddra förbi den när jag zappar, inget jag gör frivilligt liksom! (aggresivitet är bästa försvar har jag hört)
Har hört pratas en del om det innan men inget som jag orkat lägga någon tid (eller kraft) på. Fast det var jättebra! Är inte Maria Gretzer bara för rolig och söt? Jag önskar jag kunde ha henne med mig i min ficka vart jag än gick och ha hennes peppande röst till att stödja mig i vardagen. Undrar vad hon skulle säga om det.

I'm a scientist baby

Det är något särskilt med naturvetenskapsskämt, det kräver en viss publik skulle jag tro. En relativt lättroad sådan.

"Naturen och naturens lagar var dolda i mörkret. Gud sade: Varde Newton! Och allt blev ljust", Alexander Pope

Nu vill inte blogg.se alls som jag vill längre, allt jag skriver hamnar i kursiv. Oh well, I'm outta here


Newton brukade tydligen undvika kvinnor, en smart man det där.

Something blue

På besök är min personliga stalker som jag ska sitta barnvakt åt i en vecka.

Demonen från mina mardrömmar

Yippie kay yay, gissa vilka som ska ut och ha snöbollskrig!

Wrong judgement

Kolla vad jag hittade på rea på Åhlens City!

Fan ta dig Light för att vara så grymt het när jag hatar dig.
Önskar jag hade ett foto av mitt ansiktsuttryck när jag fick syn på dvdboxen. Fangirl squeeeeeal!*
Synd att det bara var de tolv första avsnitten, det är ju de 25 första man vill ha egentligen. Bababa, av vilken anledning då? Hmmm...

*Fangirlsqueal = skrik som endast kan uppfattas av fladdermusöron
I am JUSTICE! Tihi

Vi vill inte se vad som händer, uppfattat?

Förresten, Melodifestivalen tajm!
Inte idag såklart, men det är de rätta tiderna för knasigt folk att komma ut från sina vintergömmor och visa sig i livesänd TV inför stora delar av den svenska befolkningen. Så, vem blev alla tokars kung i lördags? Jag såg inte hela programmet kan jag erkänna men känner mig ändå ganska säker på att dela ut vinsten.

Kunde du inte ha hittat en större bild?
Svar: NEJ, det hade inte varit bra för ögonen
Är det inte helt oförståeligt att den här mannen är singel?
Svar: JO, om jag såg honom på stan skulle jag lätt springa fram och hångla upp honom. Phew, vilken hottie! Och vilken intelligens, tänk att komma på sådana här smarta och slagfärdiga rim helt själv. En sådan kille skulle man ha.

Mitt namn e Frispråkarn.
K1 bakom spakarna.
Hej!
Hej, ey mannen

Nu blir det bara musiken,
tar inget sabbatsår.
Har andra mål än radhus och labrador.
Jag körde på diss med flickvän,
lackade ur,
om jag rappa och mailade så snackade jag lur.

Hela tiden aktiv för jag drömde om nåt.
Relationen börja knacka för det glömde jag bort.
Visst finns det två sidor av hela, jag fela, du fela,
men vi sluta reagera, så kan man inte leva.

Så vi bara gick isär.
Jag minns att jag var riktigt kär.
Svävade på moln och ba’ fick i en värld.
Men nu e vi här,
vila med det som är G.
Det är riktigt upp o ner
men jag känner mig prima,
bara glider genom livet med Helen vid min sida.
Tjejen i hjärtet, så det händer att jag ringer,
men skillnaden e att:

Jag e singel. (singel)
typ fem gånger
Frispråkarn e mannen, jag e singel.

Vissa e såna som vill ha nåt till varje pris.
Vad fan e det med dom? Vadå, e det nån form av kris?
Själv ska jag softa som fan,
språka bra framför nästa jag drar fram,
det kan ju va en barnvagn.
Ingen aning vad som händer,
kan gå flera år,
vilket det känns rätt,
alla dom har spelat svår.
Ansvar mot no bod, behöver inte bry mig ett dugg.
Jag känner mig tuff,
sätter mina pengar på strippklubb.

Behöver det knappast.
Brudar säger dance.
Språkarn är fan av one-night stands.
Känner mig bekväm när jag släppar hem nån.
Tar nummren när vi vaknar, vi möts symboliskt,
kalla mig svin och kalla mig mansgris,
har inte råd att ringa.
Hallå, det är finanskris.
På G ut igen, ring på mitt finger,
ni vet att det är kaos när jag e singel.

Jag e singel. (singel)
upprepas typ tio gånger, typ
Frispråkarn e mannen, jag e singel.

Ser både för och en nackdel.
Känns knas att vi lagt ner.
Ingen aning vad som händer.
Jag krigar jag ränner.
Ser både före och nackdel.
Känns knas att jag lagt ner.
Ingen aning vad som händer.
Jag krigar jag ränner.

Jag är singel. Kom igen, kom igen. (singel)
Jag e singel. Kom igen, kom igen. (singel)
Jag e singel. Hej, hej, hej, hej. (singel)
Frispråkarn e mannen, jag e ju singel.
Jag e singel. Kom igen, kom igen. (singel)
Jag e singel. Hej, hej, hej, hej. (singel)
Jag e singel. Hej, hej, hej, hej. (singel)
Frispråkarn e mannen, jag e ju singel.

Jag e singel. (singel)
Jag e singel. Hej, hej, hej, hej. (singel)
Jag e singel. Hej, hej, hej, hej. (singel)
Frispråkarn e mannen.
Jag e singel (Jag e singel)
Jag e singel (Jag e singel)
Jag e singel (Jag e singel).
Hej, hej, hej!
Vi får se vad som händer!

Scummy

Jag vet när våren kommer! Den kommer klockan 13.00 den 18 februari (nästa torsdag), eftersom vår klassas som plusgrader i dessa kyliga tider. Varenda dag de senaste två veckorna har jag suttit på SMHIs hemsida och spanat efter ickeminusgrader bara för att bli den förste som firar in våren. Inte en chans att jag blir besviken, inte en chans.

På tal om ketchupflaskan med halvt osmält botten så vill jag påpeka att det är så mycket mer än bara ett exteriört problem. Den senaste veckan har det inte funnits ett enda ketchupfritt ställe i hela lägenheten. Kylskåpet har droppat ketchup och golvet, datorn, soffan och min stackars spagetti drunknade här om dagen. När man trycker på flaskan så kommer det liksom inte röd tomatvätska från bara ett håll, om man säger så va.

Starfish

Idag ägnar vi några minuter till att skylla världens problem på dressyrtanter.
Till exempel:
Det snöar igen - dressyrtanternas fel
230 000 människor dog i Haiti - dressyrtanternas fel
160 stycken dog i lavin i Afghanistan - dressyrtanternas fel
En biskop går bärsärkargång - dressyrtanternas fel
Att halka i trappan - helt klart dressyrtanternas fel

Vadå omogen? Vem? Jag? Inte bitter, inte bitter, inte bitter...
Någon annan dag kan vi skylla allt på ponnymammorna istället, men den dagen är inte idag.

Xel HA

Mäh, plugg hela dagen idag. Höll nyss på att somna så det är därför jag livar upp mig med datorn ett tag. Vikingarna hade väldigt roliga namn, Ingvar den Vittfarne och Harald Hårdråde. Påminner lite om svartalferna i Harry Potter, hehe, Ulric den Underlige.
Jag tror faktiskt att jag kan vara smartare än vad jag är just nu, men det kräver ansträngning och sådant gillar vi icke.

Golden Eye, bring him to his knees

Här stänger man av Mulan och helt plötsligt är Pierce Brosnan på skärmen och skjuter hej vilt. Varför har ingen sagt att Bondfilmerna går igen? What what?
GRRROOOAR

Guess what, nu tog den slut.
EDIT: Nej förresten, den började precis. Jag trodde det var sluttitlarna som spelades när det bara var introt.
Ooops

Det är vad jag kallar en mongolisk barbecue

Lite snabb matematik på hur mycket jag lagt på kläder till mig själv sen i september förra året. Hmm, ungefär 450 kronor. En tröja och en klänning, blir man godkänd som tjej då? He, hästtjej i alla fall. Tänkte räkna ut hur mycket jag lagt på hästgrejer också den senaste tiden men kom fram till att jag inte vågade. Kan säga som så att det är inte ofta som jag går ut ur en hästaffär med notan på mindre än 1000 kronor, men än sen? Det är tusen gånger roligare än att handla kläder.
Allra helst hade jag velat ha det här tränset.

Men eftersom jag inte har råd med det (kan någon hosta upp 2650 kronor för min räkning tack?) så funderar jag på detta istället.

Eller det här, börjar tycka att det är rätt snyggt med platt nosgrimma

Vi måste ju ha snygga träns nu när jag och Mimmi till och med ska våga oss på att hoppa igen. Jag har bokat ridhuset på onsdag så att jag kan ställa hinder där. *GASP* Det finns två alternativ.
Ett: vi kör i 200 km/h enligt Mimmis rekommendationer
Två: vi hoppar i skritt
Jag tror vi kör på det senare.

Yay, avslutar med en egobild med dålig upplösning på superduon, M&M! Kul att vi hoppade 140 centimeter högre för fyra år sedan än vad vi gör nu. Som sagt.

Polkadots fill my eyes

Jag fick en spontan tanke. "Bing" sa det.
Alla har vi våra talanger sägs det, någon är bra på schack och någon är bra på att snickra och så vidare. Men vem är världens bästa knarkare? Finns det någon sådan och vad gör den personen? Hur blir man ens världens bästa knarkare? Jag vet inte, har aldrig ens testat. Får väl ta mig i kragen och ringa Pete och fråga vad han har att säga om saken.

Han kan den mannen.

Om mandariner och kakor

Jag vill bara ägna en minut åt att njutningsfullt lyssna på avsaknaden av melodifestivalenlåtar såhär de sista tjugo minutrarna innan tortyren börjar. Missuppfatta inte, jag gillar Melodifestival, men någon gång framåt maj ungefär så kan någon enstaka melodifestivalenlåt börja kännas lite uttjatad. Nåja, Darin skulle vara med i år. Hur fel kan det bli då?
Kvällsmat: mandariner och kakor

Groarrr

Jag höll på att bli mosad av en ambulans innan idag. Liksom, what? Fast sjukvården är nära till hands är klart, om man ska bli överkörd av någon så borde det vara en ambulans. Kan inte bli bättre än så.
Yepyep.

Just det, jag "råkade" ställa ketchupflaskan på kokplattan för några dagar sedan och den sa "psshhhh" och ser ut ungefär såhär nu förtiden.

The woman who should be king

Just det, jag lever och det gör mitt internet också nuförtiden. Det hände en läskig sak innan, som i sig kan vara ganska läskig eftersom jag inte brukar tycka att saker är så läskiga. Makes sense?
Jag gick vilse i trapphuset.
Hur banalt detta än må låta så var det faktiskt ganska nervtriggande (är det ett ord?) för det fanns inga tecken på att jag hade gått fel. Det var som att gå i en parallell värld, alltså lite Coraline varning. Allting såg precis likadant ut förutom att det stod Jesusfigurer i fönstrena och det hängde en krans på dörren. Känslan var som i en mardröm, liksom jag är här men här är inte här även om jag är här. Makes sense?
Lyckligtvis hittade jag rätt igen när jag insåg att jag tagit fel dörr upp från källaren.
Ooops.

RSS 2.0