Wrrooooom!

Idag var jag ute och pölsade i snön med Mimmi Mus i släptåg. Hon ville mest bara stanna och tugga på vissna grässtrån hela tiden, man kan ju tro att jag svälter henne. Vilket jag säkert gör också, om man vill ha hennes åsikt då va.
Samtidigt som jag och mina läckande Graningekängor kämpade oss genom snön så kom Ramones - What A Wonderful World upp på iPoden.

Det passade väldigt bra kan sägas. Inte för att använda klyschor såklart, men det var så vackert så.
Kolla, om ingen stoppar mig så blir det snart fotoblogg av detta.
Vad jag ville säga om Ramones här då, var inte bara att deras rockiga version av ovannämnda låt är nice, utan också att de väldigt bra. Då menar jag inte på det sättet att jag springer runt med Ramones t-shirtar och skriker "Ramones rockar" som en del andra tagit sig till att göra. Man vill ju inte smälta in liksom.
Däremot skulle jag gärna gå runt med en t-shirt där det stod "My brain is hanging upside down", eller "The KKK took my baby away". För det är det som är grejen med Ramones, de har de absolut sjukaste låttexterna som jag någonsin stött på.
Andra exempel som Chain Saw, Howling At The Moon, I Am Seeing UFOs och Now I Wanna Sniff Some Glue. För att inte tala om Baby I Love You.

Simly The Best Cliché

All heder till Marcus Ehning. Visst kan jag erkänna att jag hejade på Roffe, men ärligt talat så var det ingen annan som förtjänade att vinna top 10 finalen så mycket som Ehning. Kul också att de som enligt min (extremt proffessionella) åsikt rider bäst kom etta och tvåa.

Se vad fin jag har gjort bilden. Förresten så är min dator ihoptejpad nu så förhoppningsvis håller den ihop ett tag till framöver. Vad skulle jag göra utan dig datorn liksom? Du måste överleva, jag har inte råd eller hjärta till att skaffa en ny!
Har även kollat på dressyren från London nu som jag spelade in igår kväll. I vanliga fall brukar jag aldrig kolla på dressyren av olika skäl. (Boooring)
Nej, ärligt talat. Alla har babblat om Totilas hela hösten ju så jag var tvungen att kolla in vad grejen var när jag hade chansen, hästen tävlar inte särskilt ofta liksom. Nu har jag sett vad grejen är i alla fall, och fy FAN. Jag har aldrig sett något liknande. Min favoritdel brukar alltid vara den ökade traven för det ser liksom ut som att hästarna på 600 kg svävar en decimeter ovanför marken. Totilas såg istället ut som att han dansade två decimeter över marken, genom hela programmet. Jag kom faktiskt på mig själv med att sitta och gapa framför TVn och det vet jag inte ens om det någonsin har hänt innan.

Det var inte så dumt att titta på Edward Gal heller för den delen.

Actually, I learnt you don't gain any weight as long as you burn calories by using your brain

Idag har det varit väldigt mycket Death Note faneri, men jag kan inte vara den enda som tycker att L är grymt het. Särskilt om man jämför med Light liksom, i böckerna ska han vara både snyggare och smartare än L. Det är nog därför jag gillar filmerna.

L's ansiktsmask som här hänger på snedden utom synhåll. Misa Misa!

Dessutom har han väldigt bra smak i mat.


"Kira is childish and he hates losing... I'm also childish and hate to lose. That's how I know."

That's all for tonight folks!

 


Please don't take my sunshine away

Insomnia när det är som värst antar jag, så nu sitter jag här med datorn i sängen och äter upp aladdin asken. Varför i hela friden var det ägglikören som åkte ut och inte körsbärslikören kan man undra. Ledsen jag.
Bloggar och Youtube är faktiskt bra när man inte har någonting att göra och man behöver trötta ut sig. Har jag kommit på...
Alltså, ärligt talat... när jag skriver i den här bloggen så skriver jag så jäkla tråkigt. I vanliga fall brukar jag vara mycket roligare när jag skriver än pratar men något med den här sidan blir bara BLÄ.

Alex din lilla spelevink.
Kom till Sverige igen! Jag lovar att jag skulle komma och kolla då om jag så behövde gå upp till Stockholm eller Göteborg.

We pity you lost leftovers

Jag hade fått för mig att Where The Wild Things Are skulle ha premiär i december, men så upptäckte jag att det var i januari. Lite smått besviken faktiskt för det hade varit den perfekta julfilmen, nu får det nog bli En Julsaga istället.
Om det inte vore för låten Visit To Vienna så hade jag inte haft en aning om att Wien heter Vienna på engelska, men ibland kan tydligen utbildning komma från de mest oväntade håll. Igår fick jag till exempel lära mig att hästens ryggrad fortsätter till halskotorna.
Kunskap är makt har jag hört någon gång, så nu kan jag överlista alla med min breda och nördiga vetenskap.

RSS 2.0