Tre serier som jag gillar just nu

1. Dexter. Det är svårt och jobbigt att förklara varför men i vilket fall som helst så är tvserien sjukt bra, mycket bättre än böckerna.2. Det ryktas att den sjunde säsongen av Supernatural som börjar sändas i höst kan komma att vara den sista. Jag älskar serien men någon gång måste den läggas ner och egentligen så tycker jag att det borde ha räckt med de första fem säsongerna.


3. Om mindre än en vecka börjar den fjärde säsongen av True Blood och jag tror att det kommer bli den bästa säsongen hittills. Kolla bara på teasern liksom.


Tänka sig, Beatles dygnet runt!Mina föräldrar har en sådan här jättetuff radio som jag aldrig förstått mig på, webbradio tror jag det kallas. Nu har jag äntligen lärt mig hur man använder den och tydligen så kan man med bara några enkla knapptryck välja efter genre och sedan lyssna på en massa olika radiokanaler som sänds från hela världen! Till exempel så hittade jag en radiokanal från USA som verkar sända Beatleslåtar dygnet runt. När jag blir stor så vill jag också ha en sådan radio, i väntan på det så får jag väl lyssna via deras hemsida. Det funkar också.

Beatleshysteri!

 

Förresten så hittade jag en rysk Beatleskanal också. Hur kul som helst.


Cause all my life I felt this way but I could never found the words to say


På min iPod, som jag tycker väldigt mycket om, så har jag en massa låtar som jag kanske bara lyssnat någon enstaka gång på, de är mest bara där som en slags utfyllnad. Antagligen utifall att jag någon gång skulle känna för att lyssna på just den låten, även om jag då aldrig har velat göra det innan. Fast det är mer bara hur jag är som person, jag gillar att spara på saker utifall att jag någon gång skulle vilja...
I vintras någon gång så lade jag in en låt som jag trodde skulle bli en sådan utfyllnadslåt. Jag hittade ett nytt band - Hurts, som bestod av två killar klädda i kostym med hål i öronen och bakåtslickat hår. Inte alls den typ av artister som jag brukar lyssna på i vanliga fall men jag gillade deras låt Sunday och jag hittade då även några andra som jag tyckte var rätt bra.
Jag minns inte när men jag skulle gissa på att det var någon gång i mars/april som jag insåg hur bra deras singel Stay var (även om Sunday och Silver Lining också är väldigt bra). Jag är inte tillräckligt duktig för att kunna förklara just varför jag tycker den är så bra men en sak som jag vill tro mig veta är att det här är en sådan låt som kommer vara på soundtracket till mitt liv om något sådant någonsin skulle göras. Om det skulle göras så antar jag att det är jag själv som gör det.

Hurts - Stay (MTV live session)


Här är jag

Jag befinner mig på världens bästa ställe just nu. Fast tre dagar på världens bästa ställe räcker för nu längtar jag faktiskt tillbaka till stan.
En bild kan inte riktigt berätta precis hur bra detta stället är, så bara tro mig när jag säger att det är bra. Under förutsättning att man bortser från jättetöntiga kossor som rymmer bara för att man går förbi deras hage och att jag inte förstod att jag borde tagit på mig solskyddsfaktor. "Det är ju inte så varmt" tyckte jag igår och idag så har jag samma hudfärg som en grillad spätta. Hudcancer FTW! Nej seriöst, jag måste verkligen skärpa till mig när det gäller solskyddsfaktor och sådant där, annars kan man få en ganska rejäl smäll på käften om en sisådär 20 år.


Förresten så hade jag tänkt fixa en sak här på bloggen nästa onsdag. Vad kan det vara då, kanske någon undrar, du som verkar vara en så hängiven och intresserad bloggare.
Jag vet, jag är sjukt rolig och ironisk. Eller? Hur som helst så skriver jag det här eftersom jag har skjutit upp det för länge nu och om jag skriver det här så blir jag liksom tvungen till att fixa det på onsdag.

RSS 2.0