Bloggflytt

Nu flyttar jag hit! (och jag kommer inte tillbaka hit)


My Queen

Jag är så otroligt tacksam till JK Rowling. Inte bara för att jag växt upp tillsammans med hennes karaktärerna och att hon fick mig att börja läsa böcker, utan också för att precis när man tror att alltihop nästan är över, när man verkligen börjar tro att det kommer ta slut. Då kommer hon med en ny idé som gör att det hela inte känns riktigt lika sorgligt längre. Jag har ingen aning om vad den här Pottermore grejen kommer gå ut på men jag är väldigt glad över att ha något Potteraktigt att se fram emot fastän det inte kommer att komma fler filmer.
Jag kan faktiskt inte riktigt inse att premiären verkligen är precis runt hörnet. Imorgon smäller det liksom. Egentligen så är det väl i övermorgon men det stod 23.59 på min biobiljett. Jag bokade mina biljetter ganska sent på kvällen när de hade släppts för jag hade inte fått tillgång till dator tidigare under dagen, så när jag sätter mig för att boka så ser jag att det bara finns två sammanhängande platser kvar i hela salongen. Om jag hade filmats i det ögonblicket så lovar jag att jag hade kunnat göra succé på YouTube. Jag betalade till och med 20 kronor extra per stol bara för att de två som var kvar var plussäten.
Hur som helst så kommer jag alltså sitta bekvämt med extra benutrymmen längst bak i hörnet på bion imorgon natt. Helt klart något att se fram emot.


På återseende

Jag återkommer om ungefär en månad med förnyade krafter och en ny blogg. Bloggläget kan inte bli sämre än vad det är just nu tycker jag.
Njut av sommaren och söta pojkar (eller flickor såklart) tills vi ses igen!


RSS 2.0