Julkalender och raketer

Sedan när blev det okej att skjuta raketer nästan två veckor innan nyår? Sedan folk började handla julklappar i oktober kanske?

Okej, till poängen. Såhär när det gått tjugo dagar av december så tänkte jag mig att det kunde vara dags att göra en utvärdering av årets julkalender Gyllene Knorren, så nu kommer den.
Efter det första avsnittet så fick jag tyvärr upp jättehöga förväntningar och tänkte att  - det här, det luktar ju Mysteriet på Greveholm! Tjoho!
Fast sedan blev det sämre och sedan ännu lite sämre, men nu börjar det kanske bli aningens bättre såhär på slutspurten. Egentligen så är den ganska bra överlag men det finns två saker som jag stör mig på så förbannat.

1. Den där jävla pappan som ljuger hela tiden och aldrig är benägen till att göra något utan att klanta sig och säga "OJ! Hoppsan, det blev ju inte riktigt som jag tänkt mig"
2. Ingo är långtråkig

Jag började skriva en lång förklaring på punkt två som förklarade just varför jag tycker att Ingo är tråkig men jag väljer att strunta i det på grund av artighetsskäl.

Jag konstaterar att det är kallt

Man kan ju undra över om det kommer vara -10 grader ända fram till mars den här vintern också. Som skåning så är det säkert jättetöntigt att gnälla över att det är kallt när det är varmare här än i resten av Sverige men jag måste påpeka att det inte blåser lika jävligt någon annanstans som det gör här nere. Det spelar liksom ingen roll om man har två ylletröjor på sig, vinden är som en envis blodigel som letar sig genom varenda liten vrå på kroppen och reaktionen blir liksom - FREEZE!
Jag är rädd över att mina fötter aldrig någonsin kommer börja fungera normalt igen om de ständigt ska frysas ner till två isklumpar under en lång tid. Jag tycker extremt synd om mig själv.

Uppdatering utan bild

Jag väljer att göra en lagom ointressant uppdatering av bloggen. Funderar lite på hur jag ska gå tillväga med min lägenhet nu när den inte är knallblå längre. När väggarna är vita så blev det mycket kalare och plötsligt så känns det nästan lite stelt, men det är bra för det betyder att jag äntligen kan börja inreda så som jag vill med massa färger och söta saker utan att det ska skära i någons designeröga.

Tänkte lägga upp Armand Mirpours låt I hennes små skor men jag kunde inte hitta någon inspelad version på YouTube men hur som helst så finns den på Spotify. Lyssna på den!

Från Flipped till Easy A

Så nu har jag faktiskt läst igenom Flipped och jag tycker att det var en söt bok men slutet sög verkligen bajs på riktigt. Helt seriöst.
Jag började kolla på filmen också men jag hade nog för stora förväntningar för alltihopa var en total kopia av boken, ut i minsta lilla scen. Det enda de ändrat var att det utspelade sig på 60-talet istället för 90-talet. Annars var det som att de som gjort filmen haft total idétorka vilket är synd för även om boken är "söt" så är den inte tillräckligt bra för att man ska kunna göra en film rakt av. Jag orkade bara kolla på halva sedan gav jag upp.

Men eftersom jag verkligen kände för att kolla på film så började jag glo på Easy A istället och den om något var underhållande. Superb humor, bra skådespeleri och viktigast av allt - en snygg kille. Mjao.
Wiie här är trailern!

Obs obs! Imorgon börjar julkalendern. Woho!


RSS 2.0