Cause all my life I felt this way but I could never found the words to say


På min iPod, som jag tycker väldigt mycket om, så har jag en massa låtar som jag kanske bara lyssnat någon enstaka gång på, de är mest bara där som en slags utfyllnad. Antagligen utifall att jag någon gång skulle känna för att lyssna på just den låten, även om jag då aldrig har velat göra det innan. Fast det är mer bara hur jag är som person, jag gillar att spara på saker utifall att jag någon gång skulle vilja...
I vintras någon gång så lade jag in en låt som jag trodde skulle bli en sådan utfyllnadslåt. Jag hittade ett nytt band - Hurts, som bestod av två killar klädda i kostym med hål i öronen och bakåtslickat hår. Inte alls den typ av artister som jag brukar lyssna på i vanliga fall men jag gillade deras låt Sunday och jag hittade då även några andra som jag tyckte var rätt bra.
Jag minns inte när men jag skulle gissa på att det var någon gång i mars/april som jag insåg hur bra deras singel Stay var (även om Sunday och Silver Lining också är väldigt bra). Jag är inte tillräckligt duktig för att kunna förklara just varför jag tycker den är så bra men en sak som jag vill tro mig veta är att det här är en sådan låt som kommer vara på soundtracket till mitt liv om något sådant någonsin skulle göras. Om det skulle göras så antar jag att det är jag själv som gör det.

Hurts - Stay (MTV live session)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0